JavaScript is not enabled in your browser.

Dansschool Let’s Dance

Dansschool Let’s Dance is een Dansschool in Vlaardingen waar streetdance en Hiphop lessen worden aangeboden voor verschillende niveau’s en leeftijdscategoriën.

Ons doel is om de leerlingen met veel plezier te laten dansen op de muziek van nu! Wij vinden het belangrijk dat iedereen een uur lang even zijn of haar zorgen opzij kan zetten. Daarnaast willen we ook de leerlingen onze eigen danservaringen meegeven.

In de lessen hebben ze het niet alleen leuk met de andere kinderen en leren ze een dansje, het is ook nog is gezond! Bewegen voor een kind is heel belangrijk. Door de opwarming, het aanleren van het dansje en het dansje meerdere keren oefenen op muziek zijn de kinderen een uur lang in beweging. Ook is het goed voor de motoriek van het kind. Ze leren benen en armen op een andere manier te gebruiken dan bij de dagelijkse bezigheden of gym op school. Het is dus niet alleen goed voor het lichaam maar ook goed voor de ontwikkeling van het kind.
Door behulp van dans spelletjes maken we de lessen nog leuker en zijn ze weer op een andere manier bezig met bewegen en leren.

Of beter gezegd… Een uur vol PLEZIER&BEWEGING!

Vind je het leuk om te dansen?

Kom naar de leukste dansschool van Vlaardingen!

Lees meer


Prikkewater

Over ons

Dansschool Let’s Dance is de nieuwe Dansschool in Vlaardingen waar streetdance lessen worden aangeboden voor verschillende niveau’s en leeftijdscategoriën.

Adres

   Kon. Wilhelminahaven ZZ 3
3134 KG, Vlaardingen

  info@dansschoolletsdance.nl

  010 248 99 99

   06 42 62 90 60

Lesdagen

Klik hier om in te schrijven.
Lesdagen dinsdag en donderdag.
Altijd gratis proefles.