JavaScript is not enabled in your browser.

Marina Poot

Marina Poot, eigenaresse en dochter van Martin Poot, danst van kinds af aan bij Denise Post van Rijswijk en heeft gestudeerd aan een mbo dans all round opleiding. Marina is op dit moment een veel gevraagde danseres in de Nederlandse showbizz en had op haar 18e al een interessante Dans-CV.

Marina heeft 8 jaar gewerkt als professioneel danseres voor onder andere Keet en Sharon Doorson. Ook heeft ze gedanst in bekende televisie programma's zoals The Voice Of Holland en The Voice Kids. Niet alleen heeft ze in televisie programma's gedanst maar ook bij concerten zoals Toppers In Concert. Verder heeft ze ook nog gedanst voor merken als Nike en Asics, en heeft ze met internationale sterren gewerkt zoals, Bebe Rexha, Dua Lipa en Robbie Williams. Na 8 jaar is Marina gestopt met haar werk als professioneel danseres, om haar volledig te kunnen focussen op de dansschool Let's Dance. 

Haar dansstijlen zijn onder andere steetdance, hiphop, jazz, modern, en klassiek. Naast haar eigen werk als danseres wil ze haar ervaringen delen met haar leerlingen op de dansschool. Zo wil ze nieuwe talenten helpen om verder te gaan met dansen en ze nog beter te maken in hun dansstijl. Ook wil ze de kinderen een leuke tijd bezorgen tijdens haar lessen en de passie en plezier voor dans samen delen met de kids!

Vind je het leuk om te dansen?

Kom naar de leukste dansschool van Vlaardingen!

Lees meer


Over ons

Dansschool Let’s Dance is de nieuwe Dansschool in Vlaardingen waar streetdance lessen worden aangeboden voor verschillende niveau’s en leeftijdscategoriën.

Adres

   Kon. Wilhelminahaven ZZ 3
3134 KG, Vlaardingen

  info@dansschoolletsdance.nl

  010 248 99 99

   06 42 62 90 60

Lesdagen

Klik hier om in te schrijven.
Lesdagen dinsdag en donderdag.
Altijd gratis proefles.